گروه سلامت: مصرف هر گونه مواد خوراکی اگر به اندازه کافی و معقول باشد نه تنها خطری برای بدن ندارد بلکه مفید نیز است، اما چنانچه همین ماده خوراکی بیشتر از حد معمول و نادرست مصرف شود، مضرات بسیاری برای بدن در پی دارد.چای سیاه نیز از این قاعده مستثنی نیست و مصرف بیش از حد آن آسیبهای فراوانی به بدن ...
گروه سلامت: مصرف توت و خرما در کنار چای باعث بالا رفتن قند و در نهایت دیابت میشود. متاسفانه برخی از مردم بر این باورند که مصرف توت یا خرما به جای قند میتواند از بالا رفتن میزان قند خون جلوگیری کند.
به گزارش ایسکانیوز، چای و قهوه از نوشیدنیهای محبوب تمام کشورهای دنیا هستد که بسیاری ...
گروه علمی: چای و قهوه از جمله محبوبترین نوشیدنیها در جهان هستند و هر دوی آنها حاوی ماده محرک کافئین هستند که اثر ادرارآور خفیفی دارد.اثر ادرارآور این ماده باعث میشود که کلیهها ادرار بیشتری تولید کند وآب بیشتری از این طریق از دست میرود.
بنابراین این سؤال مطرح می...
گروه اقتصادی:واگذاری واردات چای از سوی وزارت جهاد کشاورزی به یک مجموعه خاص از ابتدای سال جاری خبرساز شد.به گزارش تجارت نیوز؛ این تصمیم منجر به توقف ثبت سفارش چای طی شش ماه اخیر شده و طبق نامه فرهاد آگاهی، رئیس هیات مدیره فدراسیون واردات ایران، به قائم مقام محترم وزیر جهاد کشاورزی در امور بازرگانی، در ...
گروه سلامت: پزشکان میگویند در روزهای گرم تابستان بهترین راهحل برای پایین آوردن دمای بدن، نوشیدن یک فنجان چای داغ به جای یک لیوان آب سرد است.متخصصان تاکید دارند که چای داغ تعریق را بالا میبرد و دمای بدن را زودتر پایین میآورد. احتمالا شما هم وقتی از شدت گرمای هوا خیس عرق بوده...
گروه اقتصادی: معمولا خرید بسته نیمکیلویی یا ۴۰۰ گرمی چای خارجی از بستههای ۲۵۰ و ۱۰۰ گرمی بهصرفهتر است، اما همین بستهها ظرف یک ماه قبلی بین ۱۲ تا ۲۰ درصد گران شدند.به گزارش فرارو، قیمت چای معطر مخصوص احمد در بسته ۵۰۰ گرمی الان ۱۹۸ هزار و ۹۰۰ تومان است. یک ماه قبل خرید بسته ...
گروه سلامت:بر اساس نتایج یک تحقیق نوشیدنی های ساده و خوشمزه شامل شیر کمچرب، آب و چای و کافه با کاهش وزن مرتبط است.چای یربا میت نوعی چای گیاهی است که منبع بسیار خوبی از فلاونوئیدها، اسیدهای آمینه، ویتامینهای C، B۱ و B۲ و همچنین مواد معدنی است که فواید زیادی برای سلامتی دارد. این چای سنتی ...
گروه سلامت: چای دارای انواع طعمها و خواص است و تنوع عطر و بوی چای باعث شده برای هر سلیقه و طبعی چای وجود داشته باشد؛ از تند یا شیرین گرفته تا ملایم یا پُررنگ.به گزارش بهداشت نیوز، تقریباً ۵۰۰۰ سال است که انسان چای را میشناسد. چای برای اولینبار در چین کشف شد و از آن به بعد پای ثابت ...
گروه علمی: مطالعات نشان میدهند که نوشیدن چای تغییراتی را در ماده خاکستری مغز ایجاد میکند و این اثرات چای برای درمان بیماریهای روحی و روانی مانند افسردگی و فراموشی مفید است.به گزارش فرادید، «قرنها چای چیزی فراتر از یک نوشیدنی برای رفع عطش بوده است. مردم در سراسر جهان برای ...
گروه سلامت: چای یکی از نوشیدنیهای محبوب ایرانیها است که فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما به دلایلی نباید در نوشیدن آن افراط کرد.در بیشتر موارد بر معایب مصرف چای سیاه تاکید میشود تا منافع و فواید آن. در حالی که اگر چای سیاه به موقع مصرف شود و یک تا دو ساعت قبل و بعد از غذا مصرف نشود،...
گروه سلامت: مطالعات نشان میدهد افرادی که اغلب نوشیدنیهای گرم مینوشند، ۲.۸ برابر بیشتر نسبت به افرادی که نوشیدنیهای گرم مصرف نمیکنند، در معرض خطر ابتلا به سرطان مری هستند. مطالعهای در دانشگاه کمبریج صورت گرفت که نشان میدهد نوشیدن قهوه یا چای داغ، خطر ابتلا به ...
گروه سلامت: کافئین یک ماده شیمیایی خوراکی است که در برخی نوشیدنی های گرم مانند چایی و بعضا سرد، یافت میشود. اما، نکته مهم در مقدار مصرف کافئین است.کافئین چه فواید و مضراتی برای بدن انسان دارد.
خواص کافئین برای بدن
مفید برای کبد و بیماری کبد چرب
کاهش خطر ابتلاء به دیابت، البته اگه با چای قند ...
گروه اقتصادی: مدیر اجرایی سندیکای چای اظهار داشت: برحسب وظیفه در دیدار با وزیر جهاد کشاورزی در دی ماه موضوع را به صورت کتبی به وزیر گزارش دادیم و وی هم دستور رسیدگی را صادر کردند اما مشخص است که در تجارت چای کاسهای زیر نیم کاسه وجود دارد، چگونه ممکن است که تولید کشور حدود 26 هزار تن باشد و 33 ...
گروه سلامت:یک متخصص چشم پزشکی، در خصوص شستن چشم ها با چای، نکاتی را متذکر شد.به گزارش بهداشت نیو، مهدی خداپرست زواره، در واکنش به شستشوی چشمها با چای، گفت: ترکیبات بهتری نسبت به چای وجود دارد که میتوان از آنها برای شستشوی چشم استفاده کرد.
وی با عنوان این مطلب که چای برای نوشیدن ...
گروه اقتصادی: در ادامه برونسپاری وظایف تصدیگری وزارت جهاد کشاورزی، تنظیم بازار چای به اتحادیه تولید کنندگان و بازرگانان چای واگذار شد.
به گزارش ایلنا، محسن شیراوند معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در این خصوص گفت: با توجه به سیاستهای کلان دولت در جهت کاهش تصدی...
گروه علمی: براساس نتایج یکی از تحلیلهای جامع درباره 19 مطالعه که وضعیت بیش از 1 میلیون نفر از بزرگسالان را در 8 کشور جهان بررسی کردهاند، مصرف متعادل چایهای سیاه، سبز یا اولانگ با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است. این یافتهها نشان میدهند که نوشیدن حداقل چهار فنجان ...
گروه سلامت:براساس نتایج یکی از تحلیلهای جامع درباره ۱۹ مطالعه که وضعیت بیش از ۱ میلیون نفر از بزرگسالان را در ۸ کشور جهان بررسی کردهاند، مصرف متعادل چایهای سیاه، سبز یا اولانگ با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط است. این یافتهها نشان میدهند که نوشیدن حداقل چهار فنجان ...
گروه علمی: نوشیدن منظم قهوه یا چای گیاهی میتواند به جلوگیری از ابتلا به بیماری مزمن کبدی، سیروز کبدی و کبد چرب کمک کند.به گزارش بهداشت نیوز، محققان هلندی در این مطالعه متوجه شدهاند که این نوشیدنیهای محبوب و رایج میتوانند در پیشگیری از ابتلا به سیروز کبدی، یا شکلگیری مشکلات ...
گروه سلامت: اغلب افراد پس از غذا خوردن، به نوشیدن چای، چرت بعد از ظهر، میوه خوردن و… عادت دارند و معتقدند این اعمال به هضم بهتر غذا کمک میکند؛ این در حالی است که پیروی از چنین عادات اشتباهی، منجر به ناراحتیهای گوارشی، سوء هاضمه و حتی عدم جذب مواد مغذی خواهد شد.به گزارش بهداشت نیوز،...